12.ročník O pohár starosty Březová 2009

30.06.2010 15:31

 

 Skupina A

V této skupině dominovali hráči Torpéda Bukovany, kteří si postupně poradili se všemi soupeři. Další tři mužstva (Titanic, Myšáci a Sedláci) získala po šesti bodech, a o pořadí a postupujícím tak muselo rozhodnout skóre. To poslalo do dalších bojů nejen Myšáky, ale nakonec i chodovský Titanic, který postoupil díky skóre ze třetího místa. Na posledním místě skončil tým Rafanů Rudolec, jehož hráči nejen že nezískali ani bod, ale připsali si také impozantní skóre, když sice tři branky vstřelili, ale obdrželi jich rovných třicet.
 

tabulka skupiny A
1. Torpedo Bukovany 15:7 12
2. Myšáci                   20:8  6
3. Titanic Chodov       16:12 6
4. Sedláci St. Sedlo    10:7  6
5. Rafani Rudolec         3:30 0

Skupina B
Ve druhé skupině nasbíraly dva celky deset bodů. O prvenství Hokejek před Flamengem tedy rozhodovalo opět skóre. Hokejisté navíc neinkasovali ve skupině ani jedinou branku. Další tři mužstva skupiny, AC Lítov, Cheza a Gody Team, si připsala po jedné výhře a o jejich pořadí rozhodlo znovu skóre, i když ani jeden z těchto týmů na play off ze třetího místa nedosáhl.
 

tabulka skupiny B
1. Hokejky               12:0 10
2. Flamengo Březová  8:3 10
3. Gody Team          11:12 3
4. AC Lítov                 3:5  3
5. Cheza Sokolov       4:18 3

Skupina C
Skupinou C prošli bez ztráty bodu domácí Walter Boys. Postupovou druhou příčku vybojovali třemi výhrami hráči FC Kraťas. Třetí místo, díky zisku čtyř bodů rovněž postupové, brali hráči Šenvertu. Čtvrtou příčku obsadili s jedním vítězstvím veteráni z Gamby Svatava. Poslední místo ve skupině připadlo Raptorsu se ziskem jednoho bodu.
tabulka skupiny C
1. Walter Boys        12:2 12
2. FC Kraťas           13:7  9
3. FC Šenvert           3:6  4
4.Gamby Svatava    5:10 3
5. Raptors Sokolov  2:10 1

Play off
 

Osmifinále: Torpédo Bukovany – FC Kraťas 3:0, Flamengo Březová – FC Šenvert 3:1, Walter Boys – Titanic Chodov 1:1 (pk 3:1), Hokejky – Myšáci 3:0.
 

Semifinále: Hokejky – Walter Boys 4:2. V prvním semifinálovém duelu se hokejisté ujali tříbrankového vedení. Po přestávce Walterovi borci zápas zdramatizovali, když po gólových trefách Gergelyho a Macka snížili na rozdíl jediné branky. Vyrovnat se jim však nepodařilo. Naopak Hokejky připojily v posledních vteřinách utkání čtvrtou gólovou pojistku.
Torpédo Bukovany – Flamengo Březová 4:1. Po vyřazení Kraťasu si poradili hráči Torpéda i s Flamengem a zaslouženě nasměrovali své kroky do finále.
 

O 3. místoFlamengo Březová – Walter Boys 5:0. Souboj o bronzovou příčku v turnaji následoval bezprostředně po druhém semifinálovém duelu. Unaveným hráčům Flamenga se na hřiště příliš nechtělo, chvíli se uvažovalo pouze o pokutových kopech. Nakonec se hráči Flamenga přece jen „kousli“, nastoupili na hřiště a odměnou jim bylo vcelku snadné vítězství po gólových střelách Manerta, Huláka a hattricku Neumana.
 

FináleTorpédo Bukovany – Hokejky 1:0. Zápas o prvenství přinesl vše, co se od takového duelu očekává. Nasazení, bojovnost i drama až do závěrečného hvizdu. O osudu zápasu rozhodla nakonec jediná branka. Tu zaznamenal již v první půli bukovanský Bílek. Hokejky se snažily ve druhém poločase utkání zvrátit, místy si vytvořily velký tlak, ale k vyrovnání jim chyběl kousek štěstí, zejména při šancích Gregora a Polesného.
Putovní pohár tak nad hlavu zvedli hráči Torpéda Bukovany.